Запис Детальніше

Динаміка зміни стану води в паренхімних тканинах рослин при сушінні

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Динаміка зміни стану води в паренхімних тканинах рослин при сушінні
 
Creator Снєжкін, Ю.Ф.
Михайлик, В.А.
Дмитренко, Н.В.
 
Subject Теория и практика сушки
 
Description У статті наведені результати дослідження стану води в паренхімних тканинах яблука, моркви та картоплі в процесі сушіння. Показано, що питомий вміст зв’язаної води зменшується на протязі всього часу зневоднення. Встановлено, що на динаміку видалення води впливає вуглеводний склад тканин.
В статье приведены результаты исследования состояния воды в паренхимных тканях яблока, моркови и картофеля в процессе сушки. Показано, что удельное содержимое связанной воды уменьшается на всем протяжении времени обезвоживания. Установлено, что на динамику удаления воды влияет углеводный состав тканей.
Results of research of a state of water in parenchyma tissues of apple, carrot and potato in the course of drying were presented in the article. It is displayed, that specific contents of combined water are diminished on all extent of a time of dehydration. It is positioned, that dynamics of elimination of water is influenced by carbohydrate composition of tissues.
 
Date 2014-04-14T06:41:55Z
2014-04-14T06:41:55Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Динаміка зміни стану води в паренхімних тканинах рослин при сушінні / Ю.Ф. Снєжкін, В.А. Михайлик, Н.В. Дмитренко // Промышленная теплотехника. — 2011. — Т. 33, № 2. — С. 35-40. — Бібліогр.: 17 назв. — укр.
0204-3602
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/60315
633.6 : 542.936 : 543.3
 
Language uk
 
Relation Промышленная теплотехника
 
Publisher Інститут технічної теплофізики НАН України