Особливості технології виробництва соєвих продуктів
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості технології виробництва соєвих продуктів
|
|
Creator |
Шаркова, Н.А.
Жукотський, Е.К. Гріщенко Г.В. |
|
Subject |
Тепло- и массообменные процессы
|
|
Description |
В статті представлені результати досліджень по розчинності білків сої та кінетики інактивації інгібітора трипсина при отриманні водного екстракту сої з метою створення технології виробництва соєвих напоїв.
В статье представлены результаты исследований по растворимости белков сои и кинетики инактивации ингибитора трипсина при получении водного экстракта сои с целью получения технологии производства соевых напитков. In order to work out a soy beverages producing technology the results of investigation of soyprotein solubility and ingibitor tripsine inactivation cinetics at water extract obtaining are presented in paper. |
|
Date |
2014-05-08T07:29:04Z
2014-05-08T07:29:04Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Особливості технології виробництва соєвих продуктів / Н.А. Шаркова, Е.К. Жукотський, Г.В. Гріщенко // Промышленная теплотехника. — 2004. — Т. 26, № 6. — С. 93-96. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.
0204-3602 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/61592 664.38, 637.181 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Промышленная теплотехника
|
|
Publisher |
Інститут технічної теплофізики НАН України
|
|