Запис Детальніше

Особливості технології виробництва соєвих продуктів

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості технології виробництва соєвих продуктів
 
Creator Шаркова, Н.А.
Жукотський, Е.К.
Гріщенко Г.В.
 
Subject Тепло- и массообменные процессы
 
Description В статті представлені результати досліджень по розчинності білків сої та кінетики інактивації інгібітора трипсина при отриманні водного екстракту сої з метою створення технології виробництва соєвих напоїв.
В статье представлены результаты исследований по растворимости белков сои и кинетики инактивации ингибитора трипсина при получении водного экстракта сои с целью получения технологии производства соевых напитков.
In order to work out a soy beverages producing technology the results of investigation of soyprotein solubility and ingibitor tripsine inactivation cinetics at water extract obtaining are presented in paper.
 
Date 2014-05-08T07:29:04Z
2014-05-08T07:29:04Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Особливості технології виробництва соєвих продуктів / Н.А. Шаркова, Е.К. Жукотський, Г.В. Гріщенко // Промышленная теплотехника. — 2004. — Т. 26, № 6. — С. 93-96. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.
0204-3602
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/61592
664.38, 637.181
 
Language uk
 
Relation Промышленная теплотехника
 
Publisher Інститут технічної теплофізики НАН України