Запис Детальніше

Вплив температурних стресів на кількісні та якісні характеристики білків ріпаку Brassica napus var. oleifera

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив температурних стресів на кількісні та якісні характеристики білків ріпаку Brassica napus var. oleifera
 
Creator Косаківська, І.В.
Блюма, Д.А.
Устінова, А.Ю.
Деміревська, К.
 
Description Досліджено кількісні та якісні зміни, які відбувалися з розчинними білками проростків двох контрастних за стійкістю сортів ріпаку Brassica napus var. oleifera після дії короткотривалих температурних стресів.
Исследованы количественные и качественные изменения, происходящие с растворимыми белками проростков двух контрастных по устойчивости сортов рапса Brassica napus var. oleifera после действия кратковременных температурных стрессов.
The character of qualitative and quantitative changes in soluble proteins of two Brassica napus var. oleifera varieties seedlings under moderate heat (2 h. +40 °C) and cold (2 h. +2 °C) stresses was analyzed.
 
Date 2014-07-15T16:37:17Z
2014-07-15T16:37:17Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Вплив температурних стресів на кількісні та якісні характеристики білків ріпаку Brassica napus var. oleifera / І.В. Косаківська, Д.А. Блюма, А.Ю. Устінова, К. Деміревська // Физиология и биохимия культурных растений. — 2011. — Т. 43, № 6. — С. 492-497. — Бібліогр.: 21 назв. — укр.
0522-9310
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/66434
58.036:577:582.683.2
 
Language uk
 
Relation Физиология и биохимия культурных растений
 
Publisher Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України