Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков
|
|
Creator |
Надточий, И.И.
|
|
Description |
Розглянуто експертний метод оцінки конкурентоспроможності підприємств з виробництва соків, який оснований на економічних показниках діяльності підприємства.
Considerations of an expert method of an estimation of competitiveness of the enterprises for manufacture of juice which is based on the main things of economic indicators. |
|
Date |
2014-08-06T14:47:15Z
2014-08-06T14:47:15Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков / И.И. Надточий // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2011. — Вип. 45. — С. 182-188. — Бібліогр.: 18 назв. — рос.
XXXX-0066 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67077 640.45+663.674 |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Економічні інновації
|
|
Publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
|
|