Запис Детальніше

Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков
 
Creator Надточий, И.И.
 
Description Розглянуто експертний метод оцінки конкурентоспроможності підприємств з виробництва соків, який оснований на економічних показниках діяльності підприємства.
Considerations of an expert method of an estimation of competitiveness of the enterprises for manufacture of juice which is based on the main things of economic indicators.
 
Date 2014-08-06T14:47:15Z
2014-08-06T14:47:15Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков / И.И. Надточий // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2011. — Вип. 45. — С. 182-188. — Бібліогр.: 18 назв. — рос.
XXXX-0066
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67077
640.45+663.674
 
Language ru
 
Relation Економічні інновації
 
Publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України