Запис Детальніше

Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості
 
Creator Плющик, І.А.
Огородник, Р.П.
 
Description Розглянуті підходи до оцінки цінового ризику на основі визначення цінової еластичності попиту та використання функцій розподілу ймовірностей. Досліджено можливість практичного визначення цінових ризиків на прикладі молокопереробної галузі.
The approaches to the estimation of price risk based on the definition of price elasticity of demand and use of probability distribution functions were considered. The possibility of a practical determination of price risks on the example of dairy industry is studied.
 
Date 2014-08-11T16:48:43Z
2014-08-11T16:48:43Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості / І.А. Плющик, Р.П. Огородник // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 47. — С. 239-246. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
XXXX-0066
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67129
338.5:664
 
Language uk
 
Relation Економічні інновації
 
Publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України