Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості
|
|
Creator |
Плющик, І.А.
Огородник, Р.П. |
|
Description |
Розглянуті підходи до оцінки цінового ризику на основі визначення цінової еластичності попиту та використання функцій розподілу ймовірностей. Досліджено можливість практичного визначення цінових ризиків на прикладі молокопереробної галузі.
The approaches to the estimation of price risk based on the definition of price elasticity of demand and use of probability distribution functions were considered. The possibility of a practical determination of price risks on the example of dairy industry is studied. |
|
Date |
2014-08-11T16:48:43Z
2014-08-11T16:48:43Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості /
І.А. Плющик, Р.П. Огородник // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 47. — С. 239-246. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
XXXX-0066 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67129 338.5:664 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Економічні інновації
|
|
Publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
|
|