Запис Детальніше

Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины
 
Creator Куприна, Н.М.
 
Description Проведено дослідження впливу глобалізаційних процесів на функціонування підприємств. Виявлено залежність між рівнем глобалізації економіки і рівнем конкурентоспроможності та ефективності діяльності підприємств. Обґрунтовано виділення імпарітетной реструктуризації як трансформації діяльності підприємств харчової промисловості з метою збереження і підвищення конкурентоспроможності та ефективності їх діяльності, а також окремих теоретичних та практичних аспектів її проведення.
The investigation of the influence of globalization processes on the business operations. The dependence of between the level of globalization of the economy and the level of competitiveness and efficiency of the businesses. The imparity restructurization is a defined as a transformation of the restructuring of the food industry in order to maintain and enhance the competitiveness and efficiency of their operations, as well as separate theoretical and practical aspects of its implementation.
 
Date 2014-09-10T17:31:02Z
2014-09-10T17:31:02Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины / Н.М. Куприна // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 227-233. — Бібліогр.: 11 назв. — рос.
XXXX-0066
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67826
005.591.4 – 047.64 : 664.013(477)
 
Language ru
 
Relation Економічні інновації
 
Publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України