Структура системы управления конкурентоспособностью предпритий по производству мороженого
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Структура системы управления конкурентоспособностью предпритий по производству мороженого
|
|
Creator |
Огорь, А.Н.
|
|
Description |
У статті показана структура системи управління конкурентоспроможністю товарів і підприємств, що включає функції, методи, принципи та елементи. Дана структура може служити основою для формування системи управління конкурентоспроможністю товарів і підприємств.
In the article the structure of control system is shown by the competitiveness of commodities and enterprises, including functions, methods, principles and elements. This structure can serve as basis for forming of control system by the competitiveness of commodities and enterprises. |
|
Date |
2014-12-19T20:39:36Z
2014-12-19T20:39:36Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Структура системы управления конкурентоспособностью предпритий по производству мороженого / А.Н. Огорь // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 206-215. — Бібліогр.: 14 назв. — рос.
XXXX-0066 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72190 334.716.009.12 |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Економічні інновації
|
|
Publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
|
|