Запис Детальніше

Структура системы управления конкурентоспособностью предпритий по производству мороженого

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Структура системы управления конкурентоспособностью предпритий по производству мороженого
 
Creator Огорь, А.Н.
 
Description У статті показана структура системи управління конкурентоспроможністю товарів і підприємств, що включає функції, методи, принципи та елементи. Дана структура може служити основою для формування системи управління конкурентоспроможністю товарів і підприємств.
In the article the structure of control system is shown by the competitiveness of commodities and enterprises, including functions, methods, principles and elements. This structure can serve as basis for forming of control system by the competitiveness of commodities and enterprises.
 
Date 2014-12-19T20:39:36Z
2014-12-19T20:39:36Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Структура системы управления конкурентоспособностью предпритий по производству мороженого / А.Н. Огорь // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 206-215. — Бібліогр.: 14 назв. — рос.
XXXX-0066
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72190
334.716.009.12
 
Language ru
 
Relation Економічні інновації
 
Publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України