Запис Детальніше

Применение лектина завязи пшеницы для изучения особенностей синтеза секреторного иммуноглобулина А в эпителии тонкой, толстой кишки и клетками нефрона

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Применение лектина завязи пшеницы для изучения особенностей синтеза секреторного иммуноглобулина А в эпителии тонкой, толстой кишки и клетками нефрона
 
Creator Лазарик, А.Л.
Волошин, Н.А.
Светлицкий, А.А.
Чугин, С.В.
Гончарова, Н.Г.
 
Subject Оригинальные статьи
 
Description Загальновідомим є той факт, що ступінь захисту від локальних вірусних інфекцій респіраторного, шлунково‑кишкового трактів і сечостатевої системи, перш за все, залежить від вмісту в організмі секреторного IgA. У роботі запропоновано використання лектину зародків пшениці (Wheat germ agglutinin- (WGA)) з метою вивчення особливостей синтезу секреторного IgA в епітелії тонкої і товстої кишки, а так само у нефронах нирок щурів в ранньому постнатальному періоді (з 1–60 добу життя).
It’s well-known that degree of protection from local viral infections respiratory system, gastrointestinal and genitourinary tracts, depends on the content in the body of secretory IgA. This article proposed to use o Wheat germ agglutinin to study features of the secretory IgA synthesis in the epithelium of the small and large intestine, as well as rat kidney nephron in the early postnatal period (from 1–60 days of life).
 
Date 2015-01-20T20:00:18Z
2015-01-20T20:00:18Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Применение лектина завязи пшеницы для изучения особенностей синтеза секреторного иммуноглобулина А в э пителии тонкой, толстой кишки и клетками нефрона / А.Л. Лазарик, Н.А. Волошин, А.А. Светлицкий, С.В. Чугин, Н.Г. Гончарова // Таврический медико-биологический вестник. — 2013. — Т. 16, № 1, ч. 1 (61). — С. 53-55. — Бібліогр.: 9 назв. — рос.
2070-8092
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/74418
581.162.1:612.335]:[611.34.018.7+611.61-018]].08
 
Language ru
 
Relation Таврический медико-биологический вестник
 
Publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України