Запис Детальніше

Вдосконалення систем забезпечення якості на підприємствах агропродовольчого комплексу

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вдосконалення систем забезпечення якості на підприємствах агропродовольчого комплексу
 
Creator Чеботарьов, В.А.
 
Subject Наукові статті
 
Description Визначено першочергові заходи щодо підвищення якості продукції підприємств агропродовольчого комплексу. Обґрунтовано пропозиції щодо впровадження системи управління витратами на якість. Розроблено методичні рекомендації щодо адаптації міжнародних систем забезпечення якості та безпеки харчових продуктів на вітчизняних підприємствах.
Определены первоочередные меры по повышению качества продукции предприятий агропродовольственного комплекса. Обоснованы предложения по внедрению системы управления затратами на качество. Разработаны методические рекомендации по адаптации международных систем обеспечения качества и безопасности пищевых продуктов на отечественных предприятиях.
Priority measures to improve the quality of products of the agri-food industry identified. The proposal for the system implementation cost management quality grounded. Guidelines for the adaptation of international improving of quality and food safety systems at domestic enterprises developed.
 
Date 2015-02-22T17:57:30Z
2015-02-22T17:57:30Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Вдосконалення систем забезпечення якості на підприємствах агропродовольчого комплексу / В.А. Чеботарьов // Вісник економічної науки України. — 2014. — № 2 (26). — С. 166–169. — Бібліогр.: 9 назв. — укр.
1729-7206
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/77160
 
Language uk
 
Relation Вісник економічної науки України
 
Publisher Інститут економіки промисловості НАН України