Запис Детальніше

Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення
 
Creator Філоненко, С.В.
 
Subject Історія галузей та підприємств
 
Description Освещено значение сахара для человеческого организма, история его извлечения из
различных сахароносов. Рассмотрен исторический путь распространения сахарного
тростника как первой промышленной сахарной культуры и сахарной свеклы – альтернативного сахароноса стран с умеренным климатом.
The meaning of sugar for a human body, history of its extraction from various sugar
plants are considered. The historical way of distribution of a sugar cane as first industrial
sugar culture and sugar beet is considered? An alternative sugar plant of the countries with a
temperate climate.
 
Date 2015-03-13T16:45:52Z
2015-03-13T16:45:52Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення / С.В. Філоненко // Питання історії науки і техніки. — 2008. — № 1. — С. 13-21. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
2077-9496
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/78253
633.63 (07)
 
Language uk
 
Relation Питання історії науки і техніки
 
Publisher Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури