Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення
|
|
Creator |
Філоненко, С.В.
|
|
Subject |
Історія галузей та підприємств
|
|
Description |
Освещено значение сахара для человеческого организма, история его извлечения из различных сахароносов. Рассмотрен исторический путь распространения сахарного тростника как первой промышленной сахарной культуры и сахарной свеклы – альтернативного сахароноса стран с умеренным климатом. The meaning of sugar for a human body, history of its extraction from various sugar plants are considered. The historical way of distribution of a sugar cane as first industrial sugar culture and sugar beet is considered? An alternative sugar plant of the countries with a temperate climate. |
|
Date |
2015-03-13T16:45:52Z
2015-03-13T16:45:52Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення / С.В. Філоненко // Питання історії науки і техніки. — 2008. — № 1. — С. 13-21. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
2077-9496 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/78253 633.63 (07) |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Питання історії науки і техніки
|
|
Publisher |
Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури
|
|