Система автоматизации контроля мясной продукции. Подсистемы оценки качества мясной продукции
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Система автоматизации контроля мясной продукции. Подсистемы оценки качества мясной продукции
|
|
Creator |
Зайцев, В.Г.
|
|
Subject |
Моделювання і управління великими системами
|
|
Description |
В статье рассматриваются подсистемы органолептической оценки качества мясной продукции, автоматизации расчета влажности и определения содержания нитритов в сырокопченых, полукопченых, варено-копченых, вареных, фаршированных, ливерных и других видов мясной продукции.
У статті розглядаються підсистеми органолептичної оцінки якості м'ясної продукції, автоматизації розрахунку вологості і визначення складу нітритів у сирокопчених, напівкопчених, варено-копчених, варених, фаршированих, ліверних та інших видах м'ясної продукції. The paper the subsystems of a visual estimation of quality of meat production, automation of account of humidity and definition of the contents nitrites in gammon, cooked - smoked, boiled, stuffed and other kinds of meat production are considered. |
|
Date |
2015-07-04T15:47:42Z
2015-07-04T15:47:42Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Система автоматизации контроля мясной продукции. Подсистемы оценки качества мясной продукции / В.Г. Зайцев // Мат. машини і системи. — 2006. — № 2. — С. 136-140. — Бібліогр.: 3 назв. — рос.
1028-9763 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/84263 683.5 |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Математичні машини і системи
|
|
Publisher |
Інститут проблем математичних машин і систем НАН України
|
|