Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять, лабораторних робіт, виконання розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи з дисципліни «СИТУАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 8.14010101 «Готельно-ресторанна справа»)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять, лабораторних робіт, виконання розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи з дисципліни «СИТУАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 8.14010101 «Готельно-ресторанна справа»)
 
Creator Шаповаленко, Д.О.
 
Subject План 2016
 
Date 2015
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/40531/1/2016%20%D0%A8%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%D0%9C%D0%92%20%D0%9F%D0%97%20%D0%A1%D0%A0%20%D0%9B%D0%A0%20%D0%A0%D0%93%D0%A0%20%D0%A1%D0%B8%D1%82%20%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8E%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F%20%D0%9C%D0%93%D0%9E%D0%A2.doc
Шаповаленко, Д.О. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять, лабораторних робіт, виконання розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи з дисципліни «СИТУАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 8.14010101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/40531/