Запис Детальніше

Логістика у ресторанному господарстві

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Логістика у ресторанному господарстві
 
Creator Зубар, Н. М.
Григорак, М. Ю.
 
Subject навчальномий посібник
харчова інженерія
технологія харчування
ресторанна справа
65.012.34(075.8)
 
Description У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства.Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчова інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та
сервіс».
 
Publisher Центр учбової літератури
 
Date 2015-09-10T08:00:51Z
2015-09-10T08:00:51Z
2010
 
Type Book
 
Identifier Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві: Навчальний посібник / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 312 с.
978-611-01-0080-9
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8011
 
Language uk