Запис Детальніше

Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3, 4 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 – Сфера обслуговування за напрямами підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3, 4 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 – Сфера обслуговування
за напрямами підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм»).
 
Creator Давидова, О.Ю.
Баландіна, І.С.
 
Subject Организация ресторанного хозяйства
 
Date 2015
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/40610/1/2013%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20410%D0%9C%20%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%92%D0%B8%D0%B2%D1%87%D0%9E%D0%A0%D0%93%20%D0%94%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B0.pdf
Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2015) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3, 4 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 – Сфера обслуговування за напрямами підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм»). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/40610/