Запис Детальніше

ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ СКЛАДОВОЇ ПОТЕНЦІАЛУ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ І ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ СКЛАДОВОЇ ПОТЕНЦІАЛУ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ І ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ
 
Creator Педченко, Наталія Сергіївна
 
Subject потенціал підприємства
соціальна складова
потенціал розвитку
споживча кооперація
 
Description Визначено особливості формування та використаннясоціальної складової потенціалу розвитку підприємств та організацій споживчої кооперації
 
Publisher Полтавський університет економіки і торгівлі
 
Date 2012-12-31T19:06:27Z
2012-12-31T19:06:27Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – № 5 (50). – 2011. - С. 279-285
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/1093
 
Language ua