ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ СКЛАДОВОЇ ПОТЕНЦІАЛУ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ І ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ СКЛАДОВОЇ ПОТЕНЦІАЛУ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ І ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ
|
|
Creator |
Педченко, Наталія Сергіївна
|
|
Subject |
потенціал підприємства
соціальна складова потенціал розвитку споживча кооперація |
|
Description |
Визначено особливості формування та використаннясоціальної складової потенціалу розвитку підприємств та організацій споживчої кооперації
|
|
Publisher |
Полтавський університет економіки і торгівлі
|
|
Date |
2012-12-31T19:06:27Z
2012-12-31T19:06:27Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – № 5 (50). – 2011. - С. 279-285
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/1093 |
|
Language |
ua
|
|