Запис Детальніше

Вплив світової фінансової кризи на інвестиційну активність малих підприємств в Україні

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив світової фінансової кризи на інвестиційну активність малих підприємств в Україні
 
Creator Грищенко, І.В.
Грищенко, Вадим Федорович
Говорун, Я.В.
Hryshchenko, Vadym Fedorovych
 
Subject інвестиційний клімат
малі підприємства
світова фінансова криза
инвестиционный климат
малые предприятия
мировой финансовый кризис
investment climate
small enterprises
world financial crisis
 
Description У статті визначено ступінь впливу світової фінансової кризи на інвестиційну активність суб’єктів господарювання в Україні. Досліджено інвестиційний клімат в Україні. Сформовано набір показників для характеристики впливу економічної ситуації у країні на обсяги інвестицій. Надано прогноз обсягу інвестицій в основний капітал в Україні на період до 2010 року. // Русск. версия: В статье определенно степень влияния мирового финансового кризиса на инвестиционную активность субъектов хозяйствования в Украине. Исследовано инвестиционный климат в Украине. Сформирован набор показателей для характеристики влияния экономической ситуации в стране на объемы инвестиций. Предоставлен прогноз объема инвестиций в основной капитал в Украине на период до 2010 года.
The level of financial crisis influence on the investments’ volumes is calculated in this article. An investment climate in Ukraine is analysed. The set of indices for description of economical situation influence on the volume of investments in a country is formed. The prognosis of investments’ volume in Ukraine is presented for the period till 2010.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2010-12-16T09:47:18Z
2010-12-16T09:47:18Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Грищенко, І. В. Вплив світової фінансової кризи на інвестиційну активність малих підприємств в Україні [Текст] / І. В. Грищенко, В. Ф. Грищенко, Я. В. Говорун // Вісник Сумського державного університету. Серія Економіка. - 2009. - № 1. - С. 130-148.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/384
 
Language uk