Запис Детальніше

Креативність як складова підготовки конкурентноспроможного робітника харчової промисловості

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Креативність як складова підготовки конкурентноспроможного робітника харчової промисловості
 
Creator Вдовенко, О. І.
 
Publisher Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова
 
Date 2015-09-22T08:31:55Z
2015-09-22T08:31:55Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Вдовенко О. І. Креативність як складова підготовки конкурентноспроможного робітника харчової промисловості / О. І. Вдовенко // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5: Педагогічні науки: реалії та перспективи : [збірник наукових праць] / М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2015. - Вип. 52. - C. 57-63.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8205
 
Language uk