Запис Детальніше

Особливості стратегічного управління інноваційною діяльністю при підготовці фахівців ресторанної справи

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості стратегічного управління інноваційною діяльністю при підготовці фахівців ресторанної справи
 
Creator Василенко О., В.
 
Publisher Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова
 
Date 2015-09-22T08:31:59Z
2015-09-22T08:31:59Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Василенко О. В. Особливості стратегічного управління інноваційною діяльністю при підготовці фахівців ресторанної справи / В. Василенко О. // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5: Педагогічні науки: реалії та перспективи : [збірник наукових праць] / М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2015. - Вип. 52. - C. 44-50.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8246
 
Language uk