Запис Детальніше

EGNOS в Україні

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title EGNOS в Україні
EGNOS в Украине
EUROPEAN GEOSTATIONARY NAVIGATION OVERLAY SERVICE IN UKRAINE
 
Creator Konin, Valeriy; National Aviation University
Shyshkov, Fedir; National Aviation University
 
Subject
доступність; неперервність; супутникова навігація; точність; цілісність
629.783

доступность; непрерывность; спутниковая навигация точность; целостность
629.783

accuracy; availability; continuity; integrity; satellite navigation
629.783
 
Description Представлені результати досліджень роботи системи EGNOS в Україні. Проаналізовані точність, неперервність, доступність, цілісність цієї системи і на їх основі зроблені висновки про необхідність створення наземного доповнення для EGNOS в Україні.
Представлены результаты исследований работы системы EGNOS в Украине. Проанализированы точность, непрерывность, доступность, целостность данной системы и на их основе сделаны выводы о необходимости создания наземного дополнения для EGNOS в Украине.
A research of European Geostationary Navigation Overlay Service (EGNOS) performance was conducted with a help of a satellite navigation receiver, working in the mode of receiving differential corrections. The goal of the research was to define the operation characteristics of EGNOS in central Ukraine, without a ground station. We have estimated the key system parameters, such as: accuracy, availability, continuity and integrity. Using the data recorded by our receiver and PEGASUS software to process it, this article illustrates the current state of EGNOS in Kiev. The research was conducted in static, while having the coordinates of the receiving station calculated in centimeter accuracy. The research was performed under the UKRAINE project, detailed information about the project is given under Acknowledgments header.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2015-09-24
 
Type


 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/8829
 
Source Proceedings of National Aviation University; Том 63, № 2 (2015); 23-26
Вестник Национального авиационного университета; Том 63, № 2 (2015); 23-26
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 63, № 2 (2015); 23-26
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).