Запис Детальніше

ДО ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ВМІСТУ МІКОТОКСИНІВ У СОЄВИХ ПРОДУКТАХ

Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДО ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ВМІСТУ МІКОТОКСИНІВ У СОЄВИХ ПРОДУКТАХ
 
Creator Тарасенко Г.П.
Дейнека С.Є.
Тураш М.М.
Бліндер О.О.
Бліндер О.В.
 
Subject мікотоксини
соєві продукти
регламенти
 
Description Проведено порівняльний аналіз допустимого вмісту мікотоксинів у харчових продуктах із сої
згідно із законодавствами України, Російської Федерації та країн Євросоюзу. Окреслено шляхи удосконалення
вітчизняного законодавства шляхом введення нових регламентів та посилення контролю за
вмістом мікотоксинів.
 
Date 2015-09-30T07:14:41Z
2015-09-30T07:14:41Z
2014
 
Identifier БДМУ
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9342
 
Format application/pdf
 
Publisher Проблеми харчу-вання. – 2013. –№ 2 (39).- С. -55-59.