ДО ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ВМІСТУ МІКОТОКСИНІВ У СОЄВИХ ПРОДУКТАХ
Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ДО ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ВМІСТУ МІКОТОКСИНІВ У СОЄВИХ ПРОДУКТАХ
|
|
Creator |
Тарасенко Г.П.
Дейнека С.Є. Тураш М.М. Бліндер О.О. Бліндер О.В. |
|
Subject |
мікотоксини
соєві продукти регламенти |
|
Description |
Проведено порівняльний аналіз допустимого вмісту мікотоксинів у харчових продуктах із сої згідно із законодавствами України, Російської Федерації та країн Євросоюзу. Окреслено шляхи удосконалення вітчизняного законодавства шляхом введення нових регламентів та посилення контролю за вмістом мікотоксинів. |
|
Date |
2015-09-30T07:14:41Z
2015-09-30T07:14:41Z 2014 |
|
Identifier |
БДМУ
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9342 |
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Проблеми харчу-вання. – 2013. –№ 2 (39).- С. -55-59.
|
|