Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної (курсової) роботи "Комплексна оцінка стійкості об’єктів економіки та адміністративно територіальних одиниць у надзвичайних ситуаціях"

eIR NUOS

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної (курсової) роботи "Комплексна оцінка стійкості об’єктів економіки та адміністративно територіальних одиниць у надзвичайних ситуаціях"
 
Creator Михайлюк, Валерій Олександрович
Ізотов, Валерій Ізмайлович
Мармазинський, Олег Анатолійович
 
Subject розрахунково-графічні роботи
комплексна оцінка стійкості об’єктів економіки
комплексна оцінка стійкості адміністративно територіальних одиниць
надзвичайні ситуації
безпека життєдіяльності
цивільна оборона
 
Description Методичні вказівки є організаційно-методичним документом, що визначає порядок та методику виконання розрахунково-графічної (курсової) роботи студентів за темою "Комплексна оцінка стійкості об’єктів економіки та адміністративно територіальних одиниць у надзвичайних ситуаціях". Розрахунково-графічна робота є завершальним етапом вивчення дисципліни "Цивільна оборона" та підґрунтям для розробки питань розділу дипломного проекту (роботи) з питань безпеки життєдіяльності (БЖД) та цивільної оборони (ЦО). Методичні вказівки створені відповідно до програми підготовки студентів вищих навчальних закладів (ВНЗ) за курсом "Цивільна оборона".
Михайлюк, В. О.

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної (курсової) роботи "Комплексна оцінка стійкості об'єктів економіки та адміністративно-територіальних одиниць у надзвичайних ситуаціях" [Електронний ресурс] / В. О. Михайлюк, В. І. Ізотов, О. А. Мармазинський. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2010.
 
Date 2012-06-11T13:07:01Z
2012-06-11T13:07:01Z
2012-06-11
 
Type Other
 
Identifier http://hdl.handle.net/123456789/817
 
Language other
 
Relation УДК 351. 86(075.8):614.8