Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання практичних, лабораторних та індивідуальних робіт за темою: "Оцінка наслідків радіаційного впливу на адміністративно-територіальні одиниці при аваріях на радіаційно-небезпечних об’єктах та застосуванні зброї"

eIR NUOS

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання практичних, лабораторних та індивідуальних робіт за темою: "Оцінка наслідків радіаційного впливу на адміністративно-територіальні одиниці при аваріях на радіаційно-небезпечних об’єктах та застосуванні зброї"
 
Creator Михайлюк, Валерій Олександрович
Ізотов, Валерій Ізмайлович
Штейн, Павло Васильович
 
Subject оцінка наслідків радіаційного впливу
аварії на радіаційно-небезпечних об’єктах
застосування зброї
безпека життєдіяльності
цивільна оборона
 
Description Методичні вказівки призначенні для студентів вузів, які вивчають дисципліни "Безпека життєдіяльності" та "Цивільна оборона", за всіма спеціальностями, а також для викладачів цих дисциплін.
Михайлюк, В. О.

Методичні вказівки до виконання практичних, лабораторних та індивідуальних робіт за темою: "Оцінка наслідків радіаційного впливу на адміністративно-територіальні одиниці при аваріях на радіаційно-небезпечних об'єктах та застосуванні зброї" [Електронний ресурс] / В. О. Михайлюк, В. І. Ізотов, П. В. Штейн. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2010.
 
Date 2012-06-12T07:08:02Z
2012-06-12T07:08:02Z
2012-06-12
 
Type Other
 
Identifier http://hdl.handle.net/123456789/820
 
Language other
 
Relation УДК 351.86:614.8