Запис Детальніше

Сучасні проблеми двигунобудування: стан, ідеї, рішення

eIR NUOS

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні проблеми двигунобудування: стан, ідеї, рішення
 
Subject двигуни внутрішнього згорання
технологія двигунобудування
менеджмент в двигунобудуванні
маркетинг в двигунобудуванні
енергозберігаючі технології
експлуатація двигунів внутрішнього згорання
екологічні показники ДВЗ
розрахункові методи
інженерна механіка
 
Description У збірнику надано матеріали V-ої всеукраїнської науково-технічної конференції з міжнародною участю «Сучасні проблеми двигунобудування: стан, ідеї, рішення». В конференції взяли участь науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів України і Росії та інженерно-технічні працівники заводів та підприємств, що виготовляють чи експлуатують ДВЗ і установки з ними. Збірник вміщує тези 82 доповідей зроблених по результатам наукових досліджень пов’язаних з двигунами внутрішнього згоряння, їх виробництвом, експлуатацією та ремонтом, а також використанням альтернативних палив, створенням та освоєнням нових технологій і нових розрахункових методик.
Розглянуто різні аспекти науково-технічних, організаційних та екологічних питань пов’язаних з сучасним станом розвитку двигунобудування, застосуванням когенераційних технологій, використанням альтернативних палив та впровадження
прогресивних технологічних процесів при виробництві та експлуатації ДВЗ. Багато уваги приділено необхідності підвищення конкурентоспроможності двигунів вітчизняного виробництва, створенню нових комплектуючих та агрегатів для них.
Сучасні проблеми двигунобудування: стан, ідеї, рішення : V всеукр. наук.-техн. конф. з міжнар. участю, 22–23 трав. 2013 р. : матеріали / МОН України, НУК ім. адмірала Макарова та ін. ; голова орг. ком. С. С. Рижков, відп. за вип. С. М. Литвин . – ДВЗ. – Первомайськ : ППІ НУК, 2013 р. – 320 с.
 
Date 2014-06-05T08:07:52Z
2014-06-05T08:07:52Z
2014-06-05
 
Type Book
 
Identifier http://hdl.handle.net/123456789/1316
 
Language other
 
Relation УДК;621.431