Запис Детальніше

Аналоговий інтерфейс індуктивного датчика переміщення

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналоговий інтерфейс індуктивного датчика переміщення
Аналоговый интерфейс индуктивного датчика перемещения
ANALOG INTERFACE FOR EDDY CURRENT DISPLACEMENT SENSOR
 
Creator Ornatskyi, Dmitry; National Aviation University
Gavrylov, Igor; National Aviation University
 
Subject
аналогова система; датчик переміщення; індуктивність; роторна пральна машина
621.317.39(045)

аналоговая система; датчик перемещения; индуктивность; роторная стиральная машина
621.317.39(045)

analog system; displacement sensor; eddy current; rotary washing machine
621.317.39(045)
 
Description У статті описано датчики переміщення та важливість вимірювання переміщення як у авіаційній промисловості, так і у цивільній. У першій частині статті зроблено акцент на цивільному застосуванні описуваних датчиків як найбільш показовому. У межах цієї частини статті розглянуто різні типи пральних машин, важливість контролю різних параметрів у них та можливі результати поломок таких машин. Також оглянуто сучасні датчики переміщення у цій сфері, переваги та недоліки сучасних рішень, можливості для розвитку нових типів датчиків та відповідних аналогових інтерфейсів. Запропоновано новий аналоговий інтерфейс разом із індуктивним датчиком переміщення. Опис, схема, графік вихідного сигналу та формула підкріплюють запропоноване рішення. На основі наведеної інформації зроблені позитивні висновки щодо можливості корисного застосування запропонованої схеми.
В статье описаны датчики перемещения и важность измерения перемещения как в авиационной промышленности, так и в гражданской. В первой части статьи акцент сделан на гражданском применении описываемых датчиков как наиболее показательном. В рамках этой части статьи рассмотрены различные типы стиральных машин, важность контроля различных параметров в них и возможные результаты поломки таких машин. Также рассмотрены современные датчики перемещения в этой сфере, преимущества и недостатки современных решений, возможности развития новых типов датчиков и соответствующих аналоговых интерфейсов. Предложен новый аналоговый интерфейс вместе с индуктивным датчиком перемещения. Описание, схема, график исходящего сигнала и формула подкрепляют предложенное решение. На основании приведенной информации сделаны положительные выводы относительно возможности применения предложенной схемы.
In the following article we describe interface for analog inductive displacement sensor and possible scope of its application (both aviation industry and civil domestic production taking rotary washing machines as example). The is also an there's overview of main sources of destruction and failure of rotary washing machines, advantages and disadvantages of inductive sensors of movement and embodiment of such a sensor. Also presented a graphic model as a result of research of a sensor.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2015-10-13
 
Type


 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/9017
 
Source Вестник Национального авиационного университета; Том 64, № 3 (2015); 69-75
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 64, № 3 (2015); 69-75
Proceedings of National Aviation University; Том 64, № 3 (2015); 69-75
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).