Запис Детальніше

Протимікробні засоби в продуктах харчування – нова загроза формуванню антибіотикорезистентності мікроорганізмів

Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Протимікробні засоби в продуктах харчування – нова загроза формуванню антибіотикорезистентності мікроорганізмів
 
Creator Патрабой, В.В.
Ротар, Д.В.
 
Subject продукти харчування
протимікробні засоби
мікроорганізми
антибіотикорезистентність
 
Description У статті обговорені основні напрямки використання протимікробних засобів у харчовій промисловості та наслідки формування антибіотикорезистентного резервуару мікроорганізмів для системи охорони здоров я. Основний наголос зроблений на відмінностях у контролі за використанням антибіотиків у тваринництві в Європейському Союзі, США та Україні, а також якістю інформування служб охорони здоров я про виявлення резистентних штамів мікрорганізмів.
 
Date 2015-10-15T09:59:49Z
2015-10-15T09:59:49Z
2014
 
Identifier БДМУ
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9530
 
Format application/pdf
 
Publisher Буковинський медичний вісник. - 2014.- Т. 18. - № 4 (72)