Протимікробні засоби в продуктах харчування – нова загроза формуванню антибіотикорезистентності мікроорганізмів
Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Протимікробні засоби в продуктах харчування – нова загроза формуванню антибіотикорезистентності мікроорганізмів
|
|
Creator |
Патрабой, В.В.
Ротар, Д.В. |
|
Subject |
продукти харчування
протимікробні засоби мікроорганізми антибіотикорезистентність |
|
Description |
У статті обговорені основні напрямки використання протимікробних засобів у харчовій промисловості та наслідки формування антибіотикорезистентного резервуару мікроорганізмів для системи охорони здоров я. Основний наголос зроблений на відмінностях у контролі за використанням антибіотиків у тваринництві в Європейському Союзі, США та Україні, а також якістю інформування служб охорони здоров я про виявлення резистентних штамів мікрорганізмів.
|
|
Date |
2015-10-15T09:59:49Z
2015-10-15T09:59:49Z 2014 |
|
Identifier |
БДМУ
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9530 |
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Буковинський медичний вісник. - 2014.- Т. 18. - № 4 (72)
|
|