Запис Детальніше

Тепломасоперенос в процесах і матеріалах дизайну матеріалів

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Тепломасоперенос в процесах і матеріалах дизайну матеріалів
 
Creator Будник, Анатолій Федорович
Budnyk, Anatolii Fedorovych
Будник, Анатолий Федорович
 
Subject дизайн матеріалів
тепломасоперенос
дизайн материалов
тепломассоперенос
 
Description У посібнику розглянуто основні положення тепломасоперенесення, теорії та закономірності перенесення теплоти теплопровідністю, випромінюванням і конвекцією. Викладено основи теорії процесів ма-сообміну в процесах і середовищах дизайну матеріалів. Наведено при-клади практичного використання та розв’язання задач темпломасооб-міну.
Посібник має посилання на найбільш вживану літературу з пи-тань, що розглядаються, та містить питання тестового контролю засво-єння знань теоретичного та практичного курсу за допомогою ПЕОМ, що дозволяє закласти засади для самостійної роботи фахівців у галузі тепломасоперенесення при дизайні матеріалів.
Для студентів-матеріалознавців ІІІ-ІV рівнів акредитації під час вивчення дисципліни «Теорія тепломасопереносу в матеріалах» та ви-конання курсових, комплексних і дипломних проектів та самостійних робіт студентами з дисциплін навчального плану спеціальності 090101 «Прикладне матеріалознавство».
Посібник може бути корисним викладачам та аспірантам під час виконання навчальних і науково-дослідних робіт.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2010-12-21T06:48:45Z
2010-12-21T06:48:45Z
2008
 
Type Schoolbook
 
Identifier Будник, А.Ф. Тепломасоперенос в процесах і матеріалах дизайну матеріалів [Текст] : навч. посіб. / А.Ф. Будник. - Суми : СумДУ, 2008. - 159 с. + Гриф МОН
978-966-657-261-8
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/824
 
Language uk