Запис Детальніше

Типове обладнання термічних цехів та дільниць

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Типове обладнання термічних цехів та дільниць
 
Creator Будник, Анатолій Федорович
Будник, Анатолий Федорович
Budnyk, Anatolii Fedorovych
 
Subject обладнання
цех
оснастка
цех
 
Description У посібнику наведена класифікація обладнання термічних цехів та дільниць, прийнята у промисловості відповідно до його призначення. Згідно з розподілом обладнання описано його технологічні особ-ливості та експлуатаційні можливості, основні операції термічної об-робки, які дозволяють виконувати це обладнання.
Розглянуто питання механізації та автоматизації процесів терміч-ної обробки відповідно до типу обладнання та виробництва.
Особливу увагу приділено питанням вибору обладнання під час розроблення прогресивних технологій, організації та економіки виро-бництва, використання установок швидкісного нагрівання, створення комплексних конструкцій агрегатів, підсилення циркуляції середови-ща робочого простору печі, застосування нетрадиційних конструкцій печей (печі з киплячим шаром, аеродинамічного підігріву (ПАП) та ін.), агрегатування.
Для студентів-матеріалознавців ІІІ-ІV рівнів акредитації під час вивчення дисципліни «Обладнання термічних цехів та дільниць» і ви-конання курсових, комплексних проектів, випускних кваліфікаційних та самостійних робіт студентами з дисциплін навчального плану спе-ціальності напряму 0901.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2010-12-21T07:23:47Z
2010-12-21T07:23:47Z
2008
 
Type Schoolbook
 
Identifier Будник, А.Ф. Типове обладнання термічних цехів та дільниць [Текст] / А.Ф. Будник. - Суми : СумДУ, 2008. - 212 с. + Гриф МОН
978-966-657-185-7
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/832
 
Language uk