Запис Детальніше

Неметалеві матеріали в сучасному суспільстві

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Неметалеві матеріали в сучасному суспільстві
 
Creator Будник, Анатолій Федорович
Юскаєв, Володимир Борисович
Будник, О.А.
Budnyk, Anatolii Fedorovych
Будник, Анатолий Федорович
Yuskaiev, Volodymyr Borysovych
Юскаев, Владимир Борисович
 
Subject неметалеві матеріали
неметаллические материалы
 
Description У посібнику наведено дані про основні неметалеві матеріали, що застосовуються в сучасному суспільстві, технологію їх одержання, вплив складу та структури на службові властивості неметалів, галузі їх застосування та перспективу використання і розвитку.
Матеріал посібника дає майбутнім фахівцям необхідний обсяг знань про класифікацію неметалевих матеріалів, загальні принципи формування й одержання таких матеріалів, їх основні експлуатаційні характеристики, вводить у коло перспективних матеріалів та допома-гає вибирати матеріали залежно від умов експлуатації, економічної та екологічної доцільності.
Посібник має матеріали для підготовки та проведення лаборатор-них робіт, ведення самостійної роботи студентами, виконання курсо-вих, комплексних та дипломних проектів.
Для студентів – матеріалознавців III – IV рівнів акредитації під час вивчення дисципліни «Неметалеві матеріали» і виконання курсо-вих проектів та самостійних робіт з дисциплін навчального плану спе-ціальності напряму 09.01.01.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2010-12-21T07:41:45Z
2010-12-21T07:41:45Z
2008
 
Type Schoolbook
 
Identifier Будник, А.Ф. Неметалеві матеріали в сучасному суспільстві [Текст] : навч. посіб. / А.Ф. Будник, В.Б. Юскаєв, О.А. Будник. - Суми : СумДУ, 2008. - 222 с. + Гриф МОН
978-966-657-252-6
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/838
 
Language uk