Запис Детальніше

Особливості формування та реалізації інноваційної політики підприємств переробної промисловості, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність.

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості формування та реалізації інноваційної політики підприємств переробної промисловості, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність.
 
Creator Бондар-Підгурська, Оксана Василівна
Головко, О. М.
 
Subject ІННОВАЦІЙНА ПОЛІТИКА ПІДПРИЄМСТВ ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНУ ДІЯЛЬНІСТЬ
Ключові слова: інноваційна діяльність, інноваційна політика, переробна промисловість, підприємство, оцінювання.
 
Description На основі аналізу наукових праць зарубіжних та вітчизняних вчених щодо сутності інноваційної політики та її складових, запропоновано авторське визначення поняття «інноваційної політики підприємства переробної промисловості», що представляє собою процес визначення керівництвом підприємства та його науково-технічними підрозділами цілей та механізмів підтримки пріоритетних інноваційних програм та проектів підприємства, що спрямовані на покращення якості продукції щодо забезпечення здорового харчування споживачів на внутрішньому та зовнішньому ринках. Запропоновано до складових інноваційної політики підприємств переробної промисловості включити зовнішньоекономічну складову, оцінка якої допоможе виявити можливості підвищення результативності зовнішньоекономічної діяльності вказаних підприємств та покращити їх конкурентоспроможність на світовому ринку.
Оскільки більшість підприємств харчової промисловості здійснюють експортну-імпортну діяльність, прискорюючи процес інтеграції країни до світового виробництва і технологій, запропоновано перелік елементів інноваційної політики, доповнити зовнішньоекономічною складовою.
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ІННОВАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВ ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНУ ДІЯЛЬНІСТЬ
 
Date 2015-04-01T13:00:53Z
2015-04-01T13:00:53Z
2015-01
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2527
 
Language ua