Запис Детальніше

Оцінка активів підприємства

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка активів підприємства
 
Creator Панасовський, Юрій Васильович
Семененко, Б.А.
Теліженко, Олександр Михайлович
Telizhenko, Oleksandr Mykhailovych
Телиженко, Александр Михайлович
Панасовский, Юрий Васильевич
Panasovskyi, Yurii Vasylovych
 
Subject активи підприємства
активы предприятия
enterprise actives
 
Description У навчальному посібнику висвітлюються питания теорії незалежної оцін-ки вартості майна, майнових прав і бізнесу, а також питания організації оцін-ки як професійної діяльності. Викладені основні поняття і принципи оцінки, теоретичні засади визначення оціночиої вартості, методи оцінки, а також особ-ливості оцінки окремих видів майна, особливості визначення вартості при різ-них призначеннях оцінки, моделі капіталізації вкладень. Наведені основи но¬рмативного регулювання оцінки, розв`язання окремих прикладних оціночних завдань, запропоновані рекомендації щодо проведения аналізу ринку нерухо-мості, організації продажів об`єктів оцінки на первинному і вторинному рин¬ку, розглянуті практичні аспекти управління вартістю`бізнесу, окреслені на-прями вдосконалення оціночної практики і адаптації її до міжнародних оціно-чних вимог.
Значна увага приділена організаційним питаниям, пов`язаним з підготов-кою оцінювачів, підвищенням їх кваліфікаційного рівня і вдосконаленням про-фесійних якостей.
Розрахований на студентів економічних і юридичних спеціальностейви-цдих навчальних закладів, що навчаються за освітньо:кваліфікаційним рівнем «спеціаліст» і «магістр».
 
Publisher Університетська книга
 
Date 2010-12-21T12:08:06Z
2010-12-21T12:08:06Z
2009
 
Type Schoolbook
 
Identifier Оцінка активів підприємства [Текст] : навч. посіб. / Ю.В. Панасовський, Б.А. Семененко, О.М. Теліженко та ін.; За заг. ред. Ю.В. Панасовського. - Суми : Університетська книга, 2009. - 512 с. + Гриф МОН
978-966-680-464-1
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/943
 
Language uk