Запис Детальніше

Реферативні огляди в освіті лікарів-інтернів

Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Реферативні огляди в освіті лікарів-інтернів
 
Creator Ніцович, Ігор Романович
Семеняк, Аліна Вікторівна
 
Subject післядипломна освіта
навчання
реферативні виступи
последипломное образование
обучение
реферативные выступления
continuing education
abstract performances
training
 
Description Організація підготовки спеціалістів на етапі післядипломної освіти має суттєві відмінності, які обумовлені, перш за все, нетривалим періодом навчання, багатоканальністю інформації, що потребує її концентрації і адаптації до професійних потреб, необхідністю навиків використання сучасних інформаційних технологій у щоденній професійній роботі. Однією із основних задач післядипломної освіти лікарів-інтернів є формування та закріплення навичок самостійного навчання. Кожне клінічне рішення лікаря має базуватися на наукових фактах. Основною складовою частиною цієї задачі, на нашу думку, є робота з науковою літературою. Однією із форм роботи в цьому напрямку є проведення реферативних конференцій. Реферативні виступи не тільки дозволяють лікарям-інтернам поглибити свої знання з акушерства та гінекології, але й покращити підготовку до заключної атестації та написання «Крок-3».
Кафедра акушерства і гінекології з курсом дитячої та підліткової гінекології Буковинського державного медичного університету, м. Чернівці
 
Publisher Матеріали навчально-методичної конференції "АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ВИЩОЇ МЕДИЧНОЇ ТА ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ОСВІТИ: ДОСВІД, ПРОБЛЕМИ, ІННОВАЦІЇ ТА СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ"
 
Date 2015-11-02T10:38:00Z
2015-11-02T10:38:00Z
2012-04-18
 
Type Other
 
Identifier УДК 61+615.1:378.147
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9714
 
Language other
 
Relation C. 109;