Запис Детальніше

Екологізація інноваційної діяльності: мотиваційний підхід

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологізація інноваційної діяльності: мотиваційний підхід
 
Creator Прокопенко, Ольга Володимирівна
Прокопенко, Ольга Владимировна
Prokopenko, Olha Volodymyrivna
 
Subject інноваційна діяльність
инновационная деятельность
 
Description У монографії системно викладено теоретико-методологічні, мето-дичні та практичні аспекти мотиваційного підходу до екологізації інно-ваційної діяльності. Запропоновано конкретні рекомендації щодо дослі-дження мотивації екологізації діяльності та впливу на неї. Досліджено особливості мотивувайня екологізації інноваційної діяльності на держав¬ному рівні, мотивації екоатрибутивної поведінки споживачів, управлін-ня процесом екологізації на вітчизняних підприємствах, чим закладено теоретико-методичні основи формування мотиваційного механізму еко-логізадії інноваційної діяльності.
Для фахівців, до сфери інтересів яких входять проблеми економіки природокористування, інноватики, формування ринку екологічних інно-вацій, для викладачів вищих навчальних закладів, а також студентів екологічних і економічних спеціальностей.
 
Publisher Університетська книга
 
Date 2010-12-21T13:31:00Z
2010-12-21T13:31:00Z
2008
 
Type Monograph
 
Identifier Прокопенко, О.В. Екологізація інноваційної діяльності: мотиваційний підхід [Текст] : монографія / О.В. Прокопенко. - Суми : Університетська книга, 2008. - 392 с.
978-966-680-393-4
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/981
 
Language uk