Запис Детальніше

Кристалографія, кристалохімія та мінералогія

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кристалографія, кристалохімія та мінералогія
 
Creator Пчелінцев, Віктор Олександрович
Пчелинцев, Виктор Александрович
Pchelintsev, Viktor Oleksandrovych
 
Subject кристалографія
кристалохімія
мінералогія
кристаллография
кристаллохимия
минералогия
 
Description Посібник містить основні закони кристалографії та дані про особливості будови кристалічних ґраток різноманітних елементів та сполук. Відображено взаємозв’язок кристалічної будови з фізико-хімічними властивостями; наведені приклади практичного застосуван-ня кристалографічних методів для вирішення просторових задач, пов’язаних з особливостями будови кристалічних ґраток матеріалів. У посібнику наведені відомості про мінералогію, властивості мінералів та методи отримання штучних кристалів. Кожен з основних розділів посібника містить тести для контролю знань. У додатку наведені зав-дання і розрахункові формули, необхідні при самостійному вирішенні питань з кристалографічних проекцій.
Для студентів – матеріалознавців ІІІ-ІV рівнів акредитації, що вивчають дисципліну „Кристалографія, кристалохімія та мінералогія”. Може бути корисним для аспірантів.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2010-12-21T13:57:42Z
2010-12-21T13:57:42Z
2008
 
Type Schoolbook
 
Identifier Пчелінцев, В.О. Кристалографія, кристалохімія та мінералогія [Текст] : навч. посіб. / В.О. Пчелінцев. - Суми : СумДУ, 2008. - 226 с. + Гриф МОН
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/993
 
Language uk