Запис Детальніше

Технологічні процеси зміцнення та АСУ ТП (лабораторні роботи, завдання для контрольних робіт і ІДЗ)

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні процеси зміцнення та АСУ ТП (лабораторні роботи, завдання для контрольних робіт і ІДЗ)
 
Creator Сігова, Валентина Іванівна
Руденко, Лідія Федорівна
Руденко, Лидия Федоровна
Rudenko, Lidiia Fedorivna
Сигова, Валентина Ивановна
Sihova, Valentyna Ivanivna
 
Subject технологічні процеси
лабораторні роботи
технологические процессы
лабораторные работы
 
Description У навчальному посібнику комплексно подані розділи робочої про-грами курсу «Технологічні процеси зміцнення та АСУ ТП», який є продовженням курсу «Термічна обробка сталей і сплавів», що викла-дається у бакалавратурі, методичні вказівки для проведення восьми лабораторних робіт з курсу. Текст кожної роботи містить короткий теоретичний вступ, опис апаратури і методики досліджень результатів експериментів. У кінці кожної лабораторної роботи подані запитання для тестового контролю.
У посібнику містяться методичні вказівки для самостійної роботи з розроблення технологічного процесу і технологічної карти термічної обробки.
У кінці посібника додаються завдання для самостійної роботи з курсу і для контрольних робіт студентів-заочників; відповідно подані довідкові таблиці для вибору режимів термічної обробки.
Навчальний посібник призначений для студентів за фахом «При-кладне матеріалознавство», «Металознавство і термічна обробка», «Матеріалознавство в машинобудуванні»
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2010-12-22T06:48:47Z
2010-12-22T06:48:47Z
2008
 
Type Schoolbook
 
Identifier Сігова, В.І. Технологічні процеси зміцнення та АСУ ТП (лабораторні роботи, завдання для контрольних робіт і ІДЗ) [Текст] : навч. посіб. / В.І. Сігова, Л.Ф. Руденко. - Суми : СумДУ, 2008. - 197 с.
978-966-657-186-4
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1007
 
Language uk