Запис Детальніше

Методи локальної поверхневої обробки деталей машин

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи локальної поверхневої обробки деталей машин
 
Creator Сігова, Валентина Іванівна
Руденко, Павло Володимирович
Руденко, Павел Владимирович
Rudenko, Pavlo Volodymyrovych
Сигова, Валентина Ивановна
Sihova, Valentyna Ivanivna
 
Subject деталі машин
детали машин
 
Description У навчальному посібнику коротко викладені відомості про сучасні локальні методи зміцнення деталей машин і агрегатів різного при-значення.
Навчальний курс «Методи локальної поверхневої обробки та відновлен-ня виробів» є доповненням курсів «Термічна обробка сталей і сплавів» і «Технологічні процеси зміцнення та АСУ ТП» для спеціалістів і магістрів спеціальностей «Прикладне матеріалознавство», «Матеріалознавство у ма-шинобудуванні» і «Металознавство та термічна обробка».
У посібнику містяться методичні вказівки до виконання лабораторних і самостійних робіт. Текст кожної лабораторної роботи має короткі теоретичні пояснення процесу, описання методики проведення експерименту і дослі-дження результатів. У кожній лабораторній роботі подані питання для тесто-вого контролю вивченого матеріалу.
Подані завдання для виконання обов’язкових домашніх завдань, контро-льної роботи для заочників. Для виконання самостійної роботи надані перелік літератури з курсу і таблиці для вибору режимів термічної обробки.
Посібник може бути корисним для спеціалістів, магістрів та аспірантів інженерних спеціальностей.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2010-12-22T06:55:58Z
2010-12-22T06:55:58Z
2008
 
Type Schoolbook
 
Identifier Сігова, В.І. Методи локальної поверхневої обробки деталей машин [Текст] : навч. посіб. / В.І. Сігова, П.В. Руденко. - Суми : СумДУ, 2008. - 218 с. + Гриф МОН
978-966-657-235-9
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1009
 
Language uk