Запис Детальніше

Історичні передумови виникнення та розвитку професії «соціальний працівник»

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/10637/
 
Title Історичні передумови виникнення та розвитку професії «соціальний працівник»
HISTORICAL PRECONDITIONS OF EMERGENCE AND DEVELOPMENT
THE PROFESSION "SOCIAL WORKER"
ИСТОРИЧЕСКИЕ ПРЕДПОСЫЛКИ ВОЗНИКНОВЕНИЯ И РАЗВИТИЯ
ПРОФЕССИИ «СОЦИАЛЬНЫЙ РАБОТНИК»
 
Creator Тимошенко, Наталія Євгенівна
 
Subject Міжнародні
 
Description У статті автором аналізуються історичні передумови виникнення та розвитку в Україні професії «соціальний працівник». Наголошує на тому, що вітчизняний досвід соціальної допомоги нужденним і зарубіжні інноваційні проекти з підтримки вразливих категорій населення стали тим фундаментом, на якому в останнє десятиріччя вибудовується соціальна робота в Україні.
В статье автором анализируются исторические предпосылки возникновения и развития в Украине профессии «социальный работник». Отмечает, что отечественный опыт социальной помощи нуждающимся и зарубежные инновационные проекты по поддержке уязвимых категорий населения стали тем фундаментом, на котором в последнее десятилетие выстраивается социальная работа в Украине
In the article the author analyzes the historical preconditions of occurrence and development in Ukraine the profession of "social worker". Notes that the domestic experience of social aid and foreign innovative projects to support vulnerable populations become the Foundation on which is built the last decade, social work in Ukraine.
 
Date 2015-04-29
 
Type Доповідь на конференції чи семінарі
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/10637/1/N_Tymoshenko_IPVTRPSP.pdf
Тимошенко, Наталія Євгенівна (2015) Історичні передумови виникнення та розвитку професії «соціальний працівник» In: XІІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Проблеми та перспективи розвитку науки на початку третього тисячоліття у країнах Європи та Азії», 29-30 квітня 2015, Переяслав-Хмельницький.