Запис Детальніше

Збірник завдань до практичних робіт з курсу "Моделювання та прогнозування стану навколишнього середовища"

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Збірник завдань до практичних робіт з курсу "Моделювання та прогнозування стану навколишнього середовища"
 
Creator Рибалов, Олександр Олександрович
Рыбалов, Александр Александрович
Rybalov, Oleksandr Oleksandrovych
 
Subject моделювання
прогнозування
навколишнє середовище
моделирование
прогнозирование
окружающая среда
 
Description Навчальна дисціпліна “Моделювання і прогнозування стану навколишнього середовища” для студентів спеціальності 7.070801 “Екологія та охорона навколишнього середовища” покликана забезпечити засвоєння основних екологічних закономірностей та набуття вмінь і навичок у роботі з об’єктами і елементами довкілля, а також ознайомити студентів з основними поняттями, категоріями, теоріями, методами, проблемами екологічного моделювання і прогнозування, навчити роботі з ними, вмінню доцільно використовувати, розпізнавати його об’єкти, оцінювати та прогнозувати їх стан.
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу “Моделювання та прогнозування стану навколишнього середовища”, розділ “Локальні моделі прогнозування техногенного навантаження на довкілля” мають сприяти ефективній самостійній роботі студентів, допомогти в межах навчального плану цілеспрямовано використовувати навчально-методичну літературу та інші джерела інформації.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2010-12-22T09:06:12Z
2010-12-22T09:06:12Z
2008
 
Type Collection of assignments
 
Identifier Рибалов, О.О. 2030 Збірник завдань до практичних робіт з курсу "Моделювання та прогнозування стану навколишнього середовища" : для студ. спец. 070801 усіх форм навчання. Розділ "Локальні моделі прогнозування техногенного навантаження на довкілля" / О.О. Рибалов. - Суми : СумДУ, 2008. - 72 с.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1077
 
Language uk