Запис Детальніше

Логістика

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Логістика
 
Creator Кислий, Володимир Миколайович
Кислый, Владимир Николаевич
Kyslyi, Volodymyr Mykolaiovych
 
Subject логістика
логистика
 
Description Метою вивчення дисципліни "Логістика" є формування у студентів систематизованого комплексу знань про загальні принципи, форми й методи управління матеріальними та інформаційними потоками.
Основні задачі вивчення дисципліни такі: визначення економічної сутності та змісту процесу матеріального обігу засобів виробництва; ознайомлення з засадами теоретичної концепції логістики; оволодіння сучасною методологією прогнозування та планування матеріальних потоків на підприємстві; вивчення засад транспортної та складської логістики; ознайомлення з методами управління запасами; оволодіння методами побудови логістичних інформаційних систем; формування практичних навичок раціональної організації матеріальних та інформаційних потоків.
У результаті вивчення дисципліни студенти повинні
знати: форми прояву економічних законів у сфері виробництва та обігу; цілі та завдання, що вирішуються в процесі логістичної діяльності; основні тенденції розвитку логістики; особливості прогнозування та планування потреби підприємств у матеріальних ресурсах; методи планування та прогнозування в логістиці; особливості організації транспортного та складського господарств на сучасних підприємствах; методичні та практичні основи управління запасами; основи інформаційної логістики; особливості побудови логістичних інформаційних систем;
уміти: виконувати прогнозні розрахунки потреби підприємства в основних видах ресурсів; виконувати необхідні розрахунки щодо роботи транспорту; проводити розрахунки складських приміщень; оптимізувати значення запасів; організовувати роботу логістичних підрозділів підприємства; використовувати набуті знання у практичній економічній та управлінській діяльності.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2010-12-22T11:51:33Z
2010-12-22T11:51:33Z
2008
 
Type Learning Object
 
Identifier Кислий, В.М. Логістика : конспект лекцій для студ. спец. 6.050201 "Менеджмент організацій", 6.050108 "Маркетинг" усіх форм навчання / В.М. Кислий. - Суми : СумДУ, 2008. - 107 с.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1138
 
Language uk