Запис Детальніше

Алгебра та геометрія

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Алгебра та геометрія
 
Creator Погребний, Валерій Данилович
Погребной, Валерий Данилович
Pohrebnyi, Valerii Danylovych
 
Subject алгебра
геометрія
алгебра
геометрия
 
Description Цей конспект лекцій є першою частиною курсу лінійної алгебри для студентів механіко-математичних та фізико-математичних спеціальностей. Його також можуть використовувати студенти інженерних та економічних спеціальностей. Автор сподівається, що даний конспект буде корисним для осіб, що займаються самоосвітою.
Посібник написаний без будь-яких намірів на оригінальність і є відображенням досвіду читання алгебраїчних дисциплін на механіко-математичному факультеті Сумського державного університету та фізико-математичному факультеті Сумського державного педагогічного університету. Звичайно, автор використовував доступну літературу, список якої наведено у кінці конспекту і не може претендувати на повноту.
Автор дотримувався “історичного” підходу до введення абстрактних понять: вони вводяться як результат вирішення проблем, поставлених шкільним курсом алгебри чи виниклих у процесі викладення.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1188
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2010-12-22T13:17:14Z
2010-12-22T13:17:14Z
2008
 
Type Schoolbook
 
Identifier Погребний, В.Д. Алгебра та геометрія : конспект лекцій з напрямків підготовки "Прикладна математика", "Інформатика" для студ. денної форми навчання; У 2-х ч. Ч.1 / В.Д. Погребний. - Суми : СумДУ, 2008. - 159 с.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1188