Запис Детальніше

Вивчення питань внеску українських учених в розвиток світової фізичної науки в середніх закладах освіти

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/9852/
 
Title Вивчення питань внеску українських учених в розвиток світової фізичної науки в середніх закладах освіти
Изучение вопросов вклада украинских ученых в развитие мировой физической науки в средних учебных заведениях
Study of the contribution of ukrainian scientists in the development of the world of physical science in secondary schools
 
Creator Задніпрянець, Ірина Іванівна
 
Subject Інші (не входять ні до фахових ні до наукових)
 
Description У статті розглянуто питання вивчення внеску українських учених в розвиток світової фізичної та астрономічної науки відповідно до програми для середніх загальноосвітніх закладів; рекомендовано теми для проектної діяльності учнів у цьому напрямку та література для використання на уроках фізики і в позаурочний час.
В статье рассмотрены вопросы вклада украинских ученых в развитие физической и астрономической науки в соответствии с программами для средних общеобразовательных учебных заведений; рекомендованы темы для проектной деятельности учащихся, а также литература для использования на уроках физики и во внеурочное время.
The article deals with the study of the contribution of ukrainian scientists in the global development of physical and astronomical science under the program for secondary schools; recommended topics for project activities of students in this regard and literature for use in physics lessons and after school.
 
Publisher Світоч
 
Date 2015
 
Type Стаття
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/9852/1/I_Zadnipryanets_FG_1-2_IPPO.pdf
Задніпрянець, Ірина Іванівна (2015) Вивчення питань внеску українських учених в розвиток світової фізичної науки в середніх закладах освіти Фізична газета (1-2). с. 2-4.