Запис Детальніше

Сутність та історизм поняття “мова” в індійській лінгвістичній традиції (часи ранньої античності VIII ст. до н.е. – II ст. до н.е.)

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/8167/
 
Title Сутність та історизм поняття “мова” в індійській лінгвістичній традиції (часи ранньої античності VIII ст. до н.е. – II ст. до н.е.)
Сущность понятия «язык» в индийской лингвистической традиции (времена ранней античности VІІІ до н.э. –ІІ до н.э.)
Essence of the concept “Language” in the Indian linguistic tradition (early antiquity times VIII B.C. – II B.C.)
 
Creator Солдатова, Леся Петрівна
 
Subject Міжнародні
 
Description У статті розглядаються проблеми лінгвістичної термінології. Аналізується змістове наповнення поняття «мова» в часи ранньої античності в індійській лінгвістичній традиції.
В статье рассматриваются проблемы лингвистической терминологии. Анализируется смысловое наполнение понятия “язык” во времена ранней античности в индийской лингвистической традиции.
This article deals with the problem of linguistic terminology. The semantic content of the concept “language” in the Indian linguistic tradition in early antiquity (VIII BC - II BC) is analyzed.
 
Date 2014
 
Type Доповідь на конференції чи семінарі
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/8167/1/L_Soldatova_YK_10_GI.pdf
Солдатова, Леся Петрівна (2014) Сутність та історизм поняття “мова” в індійській лінгвістичній традиції (часи ранньої античності VIII ст. до н.е. – II ст. до н.е.) In: ХX Международная научная конференция «ЯЗЫК И КУЛЬТУРА» им. проф. Сергея Бураго, 23-26.06.2014, Київ, Україна.