Запис Детальніше

Формувати цілісне уявлення про навколишній світ (Міжпредметні зв’язки в процесі вивчення російської мови і літератури)

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/2941/
 
Title Формувати цілісне уявлення про навколишній світ (Міжпредметні зв’язки в процесі вивчення російської мови і літератури)
Формировать целостное представление об окружающем мире (Межпредметные связи в процессе изучения русского языка и литературы)
To form a holistic view of the world (Intersubject links in the study of Russian language and literature)
 
Creator Подолинна, Тетяна Тимофіївна
 
Subject Інші (не входять ні до фахових ні до наукових)
 
Description У статті показано прийоми використання міжпредметних зв’язків у процесі вивчення російської мови та літератури, спрямованих на розвиток уявлень школярів про багатофункціональність мовного явища як граматичного, комунікативного та естетичного факту.
В статье показаны приемы использования межпредметных связей в процессе изучения русского языка и литературы, направленные на развитие представлений учащихся о многофункциональности языкового явления как грамматического, коммуникативного и эстетического факта.
The article shows the techniques of interdisciplinary connections in the study of Russian language and literature aimed at developing pupils representations of multi-linguistic phenomena as grammatical, communicative and aesthetic fact.
 
Publisher Педагогічна преса
 
Date 2011
 
Type Стаття
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/2941/1/T_Podolynna_RSVSHU_6_IPPO.pdf
Подолинна, Тетяна Тимофіївна (2011) Формувати цілісне уявлення про навколишній світ (Міжпредметні зв’язки в процесі вивчення російської мови і літератури) Русская словесность в школах Украины (6). с. 5-8.