Запис Детальніше

Конспект лекцій з дисципліни "ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ" із розділу гідромеханічні процеси.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Конспект лекцій з дисципліни "ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ" із розділу гідромеханічні процеси.
 
Creator Матиящук, Андрій Миколайович
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Методичні матеріали
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Для студентів напряму підготовки 6.051701 – "Харчові
технології та інженерія" ОКР "Бакалавр".
Розглядаються основні теоретичні відомості про типові процеси: перемішування, осідання, фільтрування та розділення неоднорідних середовищ як у полі сил тяжіння так і в полі відцентрових сил. Подаються схеми апаратів та їх описання.
 
Publisher Компанія ТОВ "Аграр Медіа Груп"
 
Date 2015-11
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/21221/1/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BF_%D0%93%D1%96%D0%B4%D1%80%D0%BE_%D0%BC%D0%B5%D1%85.pdf
Матиящук, Андрій Миколайович (2015) Конспект лекцій з дисципліни "ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ" із розділу гідромеханічні процеси. [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/21221/