Запис Детальніше

Конспект лекцій з дисципліни "ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ" із розділу теплообмінні процеси.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Конспект лекцій з дисципліни "ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ" із розділу теплообмінні процеси.
 
Creator Матиящук, Андрій Миколайович
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Методичні матеріали
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Для студентів напряму підготовки 6.051701 – "Харчові
технології та інженерія" ОКР "Бакалавр".
Розглядаються основні теоретичні відомості про типові процеси: тепловіддачі, теплопередачі, конвективного теплообміну. Подаються схеми апаратів та їх описання та принцип роботи.
 
Publisher Компанія ТОВ "Аграр Медіа Груп"
 
Date 2015-11
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/21222/1/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BF_%D0%A2%D0%B5%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%BE%D0%B1.pdf
Матиящук, Андрій Миколайович (2015) Конспект лекцій з дисципліни "ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ" із розділу теплообмінні процеси. [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/21222/