Конспект лекцій з дисципліни "ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ" із розділу теплообмінні процеси.
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Конспект лекцій з дисципліни "ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ" із розділу теплообмінні процеси.
|
|
Creator |
Матиящук, Андрій Миколайович
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Методичні матеріали 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Для студентів напряму підготовки 6.051701 – "Харчові технології та інженерія" ОКР "Бакалавр". Розглядаються основні теоретичні відомості про типові процеси: тепловіддачі, теплопередачі, конвективного теплообміну. Подаються схеми апаратів та їх описання та принцип роботи. |
|
Publisher |
Компанія ТОВ "Аграр Медіа Груп"
|
|
Date |
2015-11
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/21222/1/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BF_%D0%A2%D0%B5%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%BE%D0%B1.pdf
Матиящук, Андрій Миколайович (2015) Конспект лекцій з дисципліни "ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ" із розділу теплообмінні процеси. [Навчальний матеріал] |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/21222/
|
|