Конспект лекцій з дисципліни "Оптимізація технологічних процесів" з розділу чисельні методи оптимізації.
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Конспект лекцій з дисципліни "Оптимізація технологічних процесів" з розділу чисельні методи оптимізації.
|
|
Creator |
Матиящук, Андрій Миколайович
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Методичні матеріали 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів |
|
Description |
Наведено основні типові методи пошуку екстремального значення. Приводиться методика пошуку екстремуму як одно параметричних, так і багато параметричних задач. Для студентів з ОКР "Магістр" спеціальностей – 8.05170104 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 8.05170105 "Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів"
|
|
Publisher |
Компанія ТОВ "Аграр Медіа Груп"
|
|
Date |
2015-11
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/21223/1/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BF_%D0%9E%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BC.pdf
Матиящук, Андрій Миколайович (2015) Конспект лекцій з дисципліни "Оптимізація технологічних процесів" з розділу чисельні методи оптимізації. [Навчальний матеріал] |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/21223/
|
|