Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів".
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів".
|
|
Creator |
Матиящук, Андрій Миколайович
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Методичні матеріали 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів |
|
Description |
Наведено теоретичні відомості щодо постановки задачі окремих технологічних процесів та вибору методів пошуку оптимальних умов їх протікання. Орієнтовано на студентів ОКР "Магістр" спеціальностей – 8.05170104 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 8.05170105 "Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів" |
|
Publisher |
Компанія ТОВ "Аграр Медіа Груп"
|
|
Date |
2015-11
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/21224/1/%D0%9B%D0%B0%D0%B1_%D1%80%D0%BE%D0%B1_%D0%9E%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BC%D1%96%D0%B7.pdf
Матиящук, Андрій Миколайович (2015) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів". [Навчальний матеріал] |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/21224/
|
|