Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів".

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів".
 
Creator Матиящук, Андрій Миколайович
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Методичні матеріали
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
 
Description Наведено теоретичні відомості щодо постановки задачі окремих технологічних процесів та вибору методів пошуку оптимальних умов їх протікання.
Орієнтовано на студентів ОКР "Магістр" спеціальностей – 8.05170104 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 8.05170105 "Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів"
 
Publisher Компанія ТОВ "Аграр Медіа Груп"
 
Date 2015-11
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/21224/1/%D0%9B%D0%B0%D0%B1_%D1%80%D0%BE%D0%B1_%D0%9E%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BC%D1%96%D0%B7.pdf
Матиящук, Андрій Миколайович (2015) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів". [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/21224/