Запис Детальніше

Курс лекций "Инструментальные материалы для лезвийных инструментов"

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Курс лекций "Инструментальные материалы для лезвийных инструментов"
 
Creator Залога, Вильям Александрович
Залога, Вільям Олександрович
Zaloha, Viliam Oleksandrovych
 
Subject матеріали
інструменти
материалы
инструменты
materials
tools
 
Description Наведена інформація про інструментальні матеріали (вимоги, що ставляться до них; класифікація як за їх властивостями, так і за групами застосування (за ISO); їх структура (кристалічна будова), способи отримання і експлуатаційні показники в кожній групі та ін.). У посібнику наведені: рекомендації щодо вибору різних інструментальних матеріалів і розглянуті тенденції їх удосконалення, в т.ч. шляхом застосування зносостійких покриттів; питання для самоперевірки (у кожному розділі); методичні вказівки щодо вивчення теми «Інструментальні матеріали» і типові тести для самоперевірки і модуль-ного контролю знань.
Навчальний посібник може бути використаний при вивченні теми «Ін-струментальні матеріали» з дисциплін «Технологія конструкційних матеріа-лів і матеріалознавство», «Матеріалознавство в машинобудуванні», «Теорія різання» та ін. студентами всіх спеціальностей, що навчаються за напрямами «Машинобудування» та «Інженерна механіка», і може бути корисній студен-там машинобудівних спеціальностей старших курсів під час курсового та дипломного проектування. Методичною і довідковою інформацією, наведе-ною в посібнику, можуть користуватися і інженерно-технічні працівники в процесі вирішення конкретних виробничих завдань.
 
Publisher Издательство СумГУ
 
Date 2010-12-24T13:55:23Z
2010-12-24T13:55:23Z
2007
 
Type Schoolbook
 
Identifier Залога, В.А. Курс лекций "Инструментальные материалы для лезвийных инструментов" [Текст] : учеб. пос. Раздел "Инструментальные материалы" / В.А. Залога. — Сумы : СумГУ, 2007. — 205 с.
978-966-657-148-2
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1582
 
Language ru