Запис Детальніше

Педагогіка загальна

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/11918/
 
Title Педагогіка загальна
 
Creator Саврасова-В'юн, Тетяна Олександрівна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description «Педагогіка загальна» є фундаментальною дисципліною психолого-педагогічного циклу нормативного блоку. Її вивчення передбачає розв'язання низки завдань фундаментальної професійної підготовки фахівців вищої кваліфікації, зокрема: розуміння та усвідомлення сучасної парадигми виховання й освіти в Україні; опанування теоретико-методологічною та методичною основою національної системи освіти; формування особистості громадянина, світогляду, життєвих настанов і орієнтирів; ознайомлення з нормативно-правовою базою у сфері освіти; володіння технологіями формування особистості майбутнього педагога та готовності до професійного самовдосконалення й саморозвитку, продуктивної педагогічної діяльності.
У навчальних планах усіх напрямів підготовки ОКР бакалавр «Педагогіка загальна» є основною навчальною дисципліною, яка має забезпечити формування необхідних теоретичних знань та практичних умінь майбутніх педагогічних працівників. Опрацювання запропонованого курсу повинно закласти надійне підґрунтя самостійного педагогічного мислення студентів, сформувати уміння осмислювати педагогічну діяльність, навчити приймати виважені, оптимальні, ефективні і доцільні з наукової точки зору рішення у розв’язанні педагогічних завдань.
Мета курсу – забезпечити теоретичну і практичну підготовку студентів до виконання функціональних обов’язків вчителя, вихователя, викладача в закладах освіти України; створити умови, наближені до практичної професійної діяльності; забезпечити творчий розвиток особистості студента.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2015
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/11918/1/T_Savrasova-Viun_PZ%28B_I_P%29_GI.pdf
Саврасова-В'юн, Тетяна Олександрівна (2015) Педагогіка загальна [Навчально-методичні матеріали]