Запис Детальніше

Педагогічна інноватика

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/11967/
 
Title Педагогічна інноватика
 
Creator Козак, Людмила Василівна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Інноваційна педагогічна діяльність стає на сьогоднішній день основним напрямом реалізації модернізаційних реформ в освіті й одним із суттєвих напрямів переходу до моделі інноваційного розвитку України в цілому.
Вищезазначене актуалізує проблему підготовки учителів та викладачів вищих навчальних закладів, компетентних у галузі педагогічної інноватики – нової системи педагогічних знань про створення педагогічних інновацій, її оцінювання, освоєння педагогічним співтовариством і використання на практиці.
Робоча навчальна програма з дисципліни «Педагогічна інноватика» є нормативним документом Київського університету імені Бориса Грінченка, який розроблено на основі освітньо-професійної програми підготовки спеціалістів та магістрів відповідно до навчального плану спеціальності «Початкова освіта» денної форми навчання.
Програму розроблено з урахуванням рекомендацій МОН України (лист № 1/9-736 від 06.12.2007 р.) «Про Перелік напрямів (спеціальностей) та їх поєднання з додатковими спеціальностями і спеціалізаціями для підготовки педагогічних працівників за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра, спеціаліста, магістра».
Мета курсу – оволодіння студентами загальними засадами педагогічної інноватики, змістом та структурою інноваційної педагогічної діяльності, сучасними технологіями навчання; методикою проектування і реалізації авторських інновацій, формування у майбутніх педагогів інноваційного мислення, готовності до інноваційної професійної діяльності.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2015
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/11967/1/L_Kozak_PI%28S_PO%29_GI.pdf
Козак, Людмила Василівна (2015) Педагогічна інноватика [Навчально-методичні матеріали]