Запис Детальніше

Основи наукових досліджень

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/12044/
 
Title Основи наукових досліджень
 
Creator Терентьєва, Наталія Олександрівна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Програму розроблено з урахуванням рекомендацій МОН України (лист № 1/9-736 від 06.12.2007 р.) «Про Перелік напрямів (спеціальностей) та їх поєднання з додатковими спеціальностями і спеціалізаціями для підготовки педагогічних працівників за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра, спеціаліста, магістра».
Робоча навчальна програма визначає обсяги знань, які повинен опанувати бакалавр відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики, алгоритму вивчення навчального матеріалу дисципліни «Основи наукових досліджень», необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання навчальних досягнень студентів.
«Основи наукових досліджень» є складовою частиною дисциплін психолого-педагогічного циклу нормативного блоку. Її вивчення передбачає розв'язання низки завдань фундаментальної професійної підготовки фахівців вищої кваліфікації, зокрема: опанування системою знань про типи досліджень, логіку, основні елементи, етапи, методи наукових та науково-педагогічних досліджень.
Мета вивчення курсу: розкрити закономірності проведення наукових та соціологічних досліджень, методику проведення, аналізу та обробки результатів, сформувати у студентів цілісну систему знань про науково-дослідну роботу.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2015
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/12044/1/N_Terentieva_OND%28B_F%29_GI.pdf
Терентьєва, Наталія Олександрівна (2015) Основи наукових досліджень [Навчально-методичні матеріали]